Muc-off

WatMuc-off
SpecificatiesDeze klassieke roze fiets reiniger heeft een ongelooflijke reinigingskracht omdat het onze revolutionaire Nano Technology bevat, die vuil afbreekt op microscopisch niveau, terwijl het ook de delicate afwerking van uw motorfiets verzorgt. Omdat we de beste ingrediënten en oppervlakte-actieve stoffen gebruiken, is onze Muc-Off formule een streng bewaakt handelsgeheim.
Het is de meest effectieve reiniger die er is, en er zijn niet eens van die nare, gevaarlijke zuren of chemicaliën voor nodig. In feite is onze perfect roze reiniger Biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, CFK’s en oplosmiddelen, en het is gebaseerd op alkaline, zodat u Reinigen kunt gebruiken met een gerust geweten. Het is veilig voor alle oppervlakken en het is zelfs geschikt voor schijfremrotors en -blokken.
Verkrijgbaar bij123schoon.nl
Prijs€ 14,49
Montagetijdn.v.t.
Tips
Website>>
HandleidingSpoel de lak grondig af en spray de Muc-Off Motorcycle Cleaner op het gehele oppervlak. Laat 3 tot 5 minuten intrekken. Verwijder hardnekkig vuil met de Muc-Off borstel of spons. Spoel de (motor)fiets tot slot grondig af met schoon water. Zorg dat het voertuig weer goed droog is en breng dan de Muc-Off Motorcycle Protectant aan op de kuip- en metaaldelen. Laat de spray goed opdrogen.
Andere onderhoudsmiddelen>>

Plaats een reactie