- Boeuf Stroganoff (4h/L 2h/H) ✔
- Rendang (8h/L of 5h/H) ✔
- Rundvlees in mosterdsaus (8h/L) ✔
- Uiensoep met Leffe bruin bier (5 + 3h/L)
- Quiche (4h/H)
- Gele curry (5h/L) ✔
- Goulashsoep (8h/L)
- Iers stoofpotje (8h/L) ✔
- Kip Teriyaki (2h/H of 4h/L) ✔
- Pulled Chicken (4h/H) ✔
- Roti (5h/L)
- Zuurkoolstampot (8h/L)
- Draadjesvlees (10h/L) ✔
- Pittige Spaanse stoof met Leffe Bruin (8h/L) ✔
- Griekse stoofschotel (8h/L) ✔
- Italiaans rundvlees (8h/L) ✔
- Gehaktballen (3h/L) ✔
- Coq au vin (7,5h/L) ✔
- Honing knoflook kip met groenten (8h/L) ✔
- Varkensrollade (2,5h/L) ✔
- Kipkerrie (3-4h/H)
- 5 gemakkelijke, gezonde en betaalbare recepten
- Spaanse kip (4h/L) ✔
- Bloemkool curry madras (3h/H) ✔
- Mexicaanse bonenschotel (2h/H of 3h/L)
- Stoofvlees Zwolse kruiden (4h/H)
- Chili met rundvlees (8h/L) ✔
- Zwolsche Stoof met Leffe Bruin bier (7h/L) ✔
- Swiss steak (8h/L)
- Sucadelappen (8h/L)
- Hollands stoofpotje (8h/L) ✔
- Kip zoete curry (4h/L of 2h/H)
- Hugo’s stoofvlees met Leffe bruin (8h/L) ✔
- Indische dagang Rendang (8h/L)
- Limburgs zuurvlees (zoervleisj) (8h/L) ✔
- Hachee (6h/L)
- Pittige pindakip (3h/L)
- Pastasaus met gehakt (5h/L)
- Italiaans stoofvlees (8h/L)
- Kipsate (4h/L)
- Rundvlees met spruitjesstampot
- Karbonade met aardappel en cranberries (3h/H of 6h/L)
- Erwtensoep (10h/L)
- Maaltijdsoep (8h/L)
- Aardappelschotel met kaas en spek (5h/H)
- Stoofvlees met bonen en rijst (4h/H)
- Viscurry (3h/L) ✔
- Spaghetti (3h/H)
- Varkenskoteletten (4h/H)
- Hawaiian Pork Chops (6h/L of 4h/H) ✔
- Varkenskotelet in saus (6h/L) ✔
- Bo Kho Stoofvlees uit Vietnam ✔
- Varkenhaas (4h/L) ✔
- Miljuschka’s Provençaalse stoofvlees met easy peasy brood
- 20240602 CrockPot CR062
- 30 Days 30 Slow Cooker Recipes
- Zwartoogbonen met bacon (5h/H of 10h/L) ✔
(xh= x uur, L=low H=high ✔=bereid)
Tips voor het gebruik van de Crock-pot:
- je kunt beter niet tussentijds het deksel openen om een kijkje te nemen. Dit beinvloedt het resultaat.
- plaats de ingredienten in de juiste volgorde en mik niet alles zomaar in de cooker.
- roer niet, tenzij anders aangegeven.
- even je vlees aanbraden is een aan(b)rader 😉
- Kip met vel: nee, dat moet je anders aanpakken anders krijg je een slap huidje.
- Gedroogde kruiden verdienen de voorkeur boven verse.
- Een andere maat cooker vraagt ook om andere bereidingstijden.
- Gebruik melkproducten alleen gedurende de laatste 30 minuten.
- Geen bevroren voedsel gebruiken, maar dat is altijd een “don’t”.
- Beter iets te weinig vocht, dan teveel nattigheid.
Sinds mei 2024 wordt onderstaande slowcooker gebruikt.
Ga naar de handleiding >>